Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna pjevačica

Rozga nakon druženja sa slavnim glazbenikom: Elton John zna apsolutno sve o meni

Jelena Rozga
Foto: Facebook
1/7
20.10.2015.
u 08:15

Splitska pjevačica nedavno je boravila u Americi zajedno sa svojim partnerom Stjepanom Hauserom koji ju je upoznao sa slavnim glazbenikom Eltonom Johnom

Nakon romantičnog provoda u Las Vegasu sa Stjepanom Hauserom, Jelena Rozga vratila se u Lijepu Našu. Dojmove iz Vegasa u kojem se družila s jednim od najvećih glazbenika današnjice Eltonom Johnom pjevačica je otkrila u intervjuu za RTL.

– Što reći o Eltonu osim da je srdačan i simpatičan. Biti iza scene i vidjeti kako to izgleda, kako to rade velike zvijezde – to je da umreš od ljubomore, da se ubiješ – rekla je Jelena o glazbeniku čiji rad već prati godinama. 

Ipak i Elton zna puno toga o našoj pjevačici. – Zna on apsolutno sve o meni. Naravno da mu je Stjepan pričao o meni. A to su ti one muške ćakule, ali vjerojatno sve lijepo. A što drugo da kaže?! – kazala je atraktivna Splićanka i još jednom demantirala napise da je njena ljubav s Hauserom u krizi.

– Nikad mi nije bilo ljepše u životu, nikad nisam bila sretnija i zaljubljenija. Stjepan i ja se obožavamo –priznala je Jelena sa širokim osmjehom na licu.

>>Jelena i Stjepan ovom fotografijom demantirali glasine o prekidu

>>Prijatelji strahuju da će violončelist i pjevačica zbog posla raskinuti

Komentara 7

ST
streetboy
08:47 20.10.2015.

Elton nema pametnijeg posla nego da se bavi jednom cajkušom , moš mislit

ĆA
ćaćaća
10:20 20.10.2015.

zna sve o tvojim jadnim pjesmuljcima koje su na nivou mrtve kravice ...

ST
steiner
13:07 20.10.2015.

Malo je svjetskih zvijezda koji ne prate Rozgu, o njoj bruji cijel svijet estrade. Pa da iskocim iz svoje koze na ove njene izjave, naravno ako je uopce to rekla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije