Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istaknula atribute

Vruć nastup Jelene Rozge obilježio ovogodišnji Porin

jelena rozga
Foto: Promo
1/7
28.06.2014.
u 11:29

Jelena Rozga sinoć je na dodjeli Porina izvela vrlo atraktivan nastup, što je malo koga ostavilo ravnodušnim

Jelena Rozga sinoć je od Thompsona izgubila Porina za hit godine, no dok se još nadala kako će osvojiti nagradu koju dodjeljuju slušatelji, na pozornici dvorane Kornati u Hypo Centru izvela je vrlo vruć nastup.

U zlatno-žutom kostimu Juraja Zigmana, koji je u prvi plan stavio Rozgine noge, grudi i stražnjicu, splitska pjevačica zavodljivo je plesala izvevši svoj veliki hit "Nirvana".

Njena izvedba malo koga je ostavila ravnodušnim, no na kraju, to joj nije pomoglo da i ove godine osvoji nagradu hrvatske diskografije i slušatelja.

>>A Porina za hit godine osvojio je - Thompson!

Foto: Promo

Ključne riječi

Komentara 27

ST
stu123
12:12 28.06.2014.

Ma kakav vruc nastup!? Ovo je katastrofa (ne samo nastup, nego i cijela emisija.) Zapravo ta je "nagrada" samo odraz bijede na nasoj estradi. Pa pogledajte samo izraz lica gospodje Radojke Svrerko nakon ove "izvedbe". Ono govori sve. Msm da se zeni htjelo povracati, jadna ne zna jel da pocne pljeskati ili ne. Sramota! Gdje su takvi pjevaci kao Radojka, pa Tereza, Miso, Oliver, Josipa... Gdje su? Koliko god to nekima zvucalo prepotentno, ali Tereza je bila u pravu kada je rekla da nasljednica i nasljednika njima nema. Mladezi je najveci domet Severina i Rozga. Sramota, sramota od showa. A ako HRT ne zna vise napraviti emisiju, neka pogleda emisije iz bivse drzave koje je radio Anton Mari i neka, ako nema volje, radije pusti reprize tih emisija nego da gledamo, da oprostite, ovo

Avatar navijač
navijač
12:42 28.06.2014.

Rozga bi mogla dobiti porina za najbolju guzicu ako se bude davao za tu kategoriju , ovako još ništa.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
12:32 28.06.2014.

E Jelena, Jelena....Zašto praviš budalu od sebe ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije