Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival piva

Jelena Rozga, Jasmin Stavros i Jole na karlovačkim Danima piva

rozga
Foto: ' '
1/3
19.07.2013.
u 10:12

Tijekom deset festivalskih dana poznati hrvatski izvođači zabavljat će posjetitelje najveće hrvatske pivske manifestacije

Jelena Rozga, Magazin, Miroslav Škoro, Jasmin Stavros i Opća opasnost samo su neki od izvođača na predstojećim Danima piva koji će se održati od 30. kolovoza do 8. rujna 2013. na prostoru Športsko-rekreacijskog centra Korana u Karlovcu.

Tijekom deset festivalskih dana, ovi poznati hrvatski izvođači zabavljat će posjetitelje najveće hrvatske pivske manifestacije svojim najpoznatijim hitovima te im pružiti pregršt dobre zabave uz odličnu atmosferu. Na Danima piva nastupit će i legenda hrvatske estrade Mate Bulić, Marijan Ban, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Slavonske lole i Jole, i tako će glazbeni program Dana piva zasigurno zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse.

"Dani piva prilika su da se tijekom deset dana na jednom mjestu zabavljate uz najpoznatija imena hrvatske estrade na koncertima koji znaju potrajati do dugo u noć. Uz već tradicionalno odlične koncerte, ove godine pripremljen je i bogat popratni program za sve uzraste uz koji je dobra 'fešta' zagarantirana", izjavila je Tihana Bakarić, direktorica Turističke zajednice grada Karlovca, suorganizatora Dana piva.

Karlovački dani piva, najveća su pivska manifestacija u Hrvatskoj, a odvijaju se pod sloganom "hrvatski festival piva". Na Danima piva očekuje se više od 200.000 posjetitelja iz Hrvatske i susjednih zemalja koji će imati priliku uživati u bogatom glazbenom i zabavnom programu uz velik izbor različitih vrsta odličnog piva i odličnu gastronomsku ponudu. Ulaz na sva događanja i koncerte je besplatan.

Raspored nastupa izvođača na Danima piva:

Petak 30.08.13. - MATE BULIĆ

Subota, 31.08.13 - MARIJAN BAN

Nedjelja 01.09.13 - MAGAZIN

Ponedjeljak 02.09.13. - OPĆA OPASNOST

Utorak 03.09.13. - TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE

Srijeda 04.09.13. - MIROSLAV ŠKORO

Četvrtak 05.09.13.  - JELENA ROZGA

Petak 06.09.13. - SLAVONSKE LOLE

Subota 07.09.13. - JASMIN STAVROS

Nedjelja 08.09.13.  - JOLE

Više informacija o Danima piva možete naći na www.karovac-touristinfo.hr i Facebook stranici http://www.facebook.com/danipivakarlovac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije