Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna kombinacija

Jelena Rozga iznenadila je ovim izazovnom rock stylingom, a znamo i koja je cijena ove haljine

Nina Badrić slavi okrugli 50. rođendan, stigli brojni poznati gosti
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
05.07.2022.
u 20:15

Ovakav izazovan dizajn djelo je modne kuće ROTATE Birger Christensen iz Danske, a haljine i ostale proizvode ovog brenda obožavaju i brojne strane zvijezde, a posebno sestre Kardashian.

Jelena Rozga drugi put u samo nekoliko dana je oduševila modnim odabirom i još jednom pokazala kako je besprijekoran njezin modni stil. Na proslavi 50. rođendana Nine Badrić pojavila se u haljini od crne ekološke kože, koja seže malo ispod koljena i ima patentni zatvarač dužinom cijele haljine i rockerskog je stila. Ovakav izazovan dizajn djelo je modne kuće ROTATE Birger Christensen iz Danske, a haljine i ostale proizvode ovog brenda obožavaju i brojne strane zvijezde, a posebno sestre Kardashian.

Cijena ove haljine koja odiše seksepilom prije sniženja je koštala 1800 kuna, a nakon sniženja cijena joj je 1265 kuna. Na nedavno održanom Splitskom festivalu Jelena je također privukla pažnju modnim odabirom. Tada je nosila haljinu s cut out izrezom kakve je popularizirao Jacquemus, a haljinu su krasili i voluminozni rukavi. Ovaj tip haljine istaknuo je savršenu figuru naše pjevačice, ali i njezin dekolte.

Outfit je upotpunila torbicom s potpisom brenda Bottega Veneta, a zelena mala torbica zadnjih je sezona hit i svaka trendseterica ima barem jednu ovakvu torbu u ormaru. Jelena voli i dizajn naših poznatih dizajnerskih imena, pa tako rado nosi kreacije s potpisom Arileo i Envy Room koji se uvijek pobrinu da na svojim nastupima i javnim događanjima Jelena zablista. 

VIDEO Privremenom sudskom mjerom Houri zabranjeno korištenje imena "Prljavo kazalište"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije