Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalni izbor

Oni su najglamuroznije osobe 2014. godine!

rozga jokimović
Foto: Pixsell kolaž
1/13
20.03.2015.
u 10:13

Visoki kriterij koji su postavili organizatori izbora naišli su na velik interes javnosti te je izbor za najglamuroznije osobe prerastao u regionalni izbor

Sinoć je u prepunom Green Gold Clubu održan peti po redu izbor za najglamuroznije osobe, a titulu najglamuroznijih osoba osvojili su Jelena Rozga i Željko Joksimović.

– Hvala vam najdraži moji što ste me izabrali za najglamurozniju osobu 2014. godine. Hvala vam do neba, ova nagrada mi jako puno znači – izjavila je Rozga. 

Visoki kriterij koji su postavili organizatori izbora naišli su na veliki interes javnosti, te je izbor za najglamuroznije osobe prerastao u regionalni izbor.

Organizatori izbora vjeruju kako će ovogodišnji nositelji titule, svojom uzornom pojavom u javnosti, poslužiti kao pozitivan primjer cjelokupnom društvu, svojim obožavateljima, ali i svojim kolegama iz društveno-javnog života.

Na eventu koji je vodila Vjekoslava Bach, bili su brojni gosti poput Kristine Krepele, Emine Pršić, Maria Rucnera, Borisa Kosmača, Asima Ugljena, Tamre Roglić, Sanje Bjedov, Jelene Katarine Kape i mnogih drugih. Popularni tamburaši DyacoS do ranih jutarnjih sati zabavljali su sve prisutne.

Pogledajte videosnimku Jelenine zahvale na osvojenoj tituli!

>>Milan Popović i Jelena Rozga priču o vezi smatraju apsurdnom

>>Željko Joksimović: Moja je supruga božanstvena, a djeca su mi eliksir energije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije