Naslovnica Showbiz Estrada

Milan Popović i Jelena Rozga priču o vezi smatraju apsurdnom

Dok je Severina Jeleni velika konkurencija, Popović i dalje s njom vodi tešku sudsku bitku, piše srpski portal Blic.
10. ožujka 2015. u 12:25 31 komentara 41386 prikaza
Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/9

Ma nije moguće! To su uglavnom bili komentari nakon što je srpski Blic objavio priču da su splitska pjevačica Jelena Rozga i srpski poduzetnik Milan Popović, bivši partner Severine i otac njezina sina Aleksandra, u vezi.

Prema srpskim medijima par se u tajnosti sastaje već duže vrijeme, a upoznali su se, prema riječima Blicova izvora, i prije nego što su Severina i Milan počeli svoju romansu. Nitko od sudionika priče nije raspoložen za razgovor. Jelena Rozga nije odgovarala na pozive, a tek se kratko oglasila Popovićeva glasnogovornica Tatjana Wojtehovski poručivši da na cijelu priču nema komentara.

No, kako doznajemo, i Milan i Jelena priču o njihovoj vezi smatraju apsurdnom, iako je istina da se poznaju. Ipak, Blic u svojoj priči donosi izjave susjeda Milana Popovića koji tvrde da su plavokosu Splićanku viđali u njegovu beogradskom stanu. – Nju ne možete ne primijetiti. U pitanju je velika zvijezda i svima nam je drago kada je vidimo. Posljednjih mjesec dana viđamo je posebno često – tvrde susjedi.

>>Pogledajte kako je Jelena Rozga izgledala prije 20 godina

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
 • icro:

  slavne splicanke???

 • Avatar arator
  arator:

  koja sponzoruša!!!!!!!!!!!!

 • Avatar baracuda
  baracuda:

  Ne znam kako bi živjeli da ovo nismo saznali. Kao da nema dosta "žutila i crvenila" u novinama. A što je sa aktivnim UDBA-šima, Radmanom, Mesićem, Gregorićem....? Takva cenzura nija bila niti u vrijeme SFRJ.