Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena glumica

Jelena Perčin prvi put govori o drugoj trudnoći i vezi s mladim glumcem

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
22.03.2018.
u 14:31

Glumica kaže kako ju je odnos države prema trudnicama potaknuo da napiše status u svojoj trudnoći u kojem je napisala: Nepopravljivi optimizam=biti trudan u Hrvatskoj!

Statusom u kojem je napisala: Nepopravljivi optimizam=biti trudan u Hrvatskoj! glumica Jelena Perčin potvrdila je kako je drugi put trudna, a sada je u  razgovoru za In Magazin objasnila što ju je potaklo da napiše takav status.

- Odnosilo se to na okolnosti i uvjete koje trudnice imaju u Hrvatskoj, naše su mogućnosti jako ograničene jer u slučaju da ne igramo predstavu moramo ići na bolovanje, a primanja nam padnu da je to apsurdno. Imam sreću da radim u kazalištu koje ima razumijevanje tako da još uvijek radim, nisam na bolovanju, ali znam puno kolegica koje su morale na bolovanje jer su toliko bile "maltretirane" da su dale otkaz  jer nisu više mogle podnositi tu torturu. Strašno je u državi koja kao donosi neke mjere za poticanje nataliteta i stalo joj je do toga, ali nije baš tako - kaže glumica.

Jelena i njen dečko Momčilo Otašević bili su presretni kada su saznali da je Jelena trudna, a glumica priznaje da je bila malo iznenađena ali i sretna jer  djeca su za nju velika sreća. Prvi put je otkrila i detalje veze s Momčilom kojeg je upoznala na snimanju serije "Zora dubrovačka".

- Ako bi mogla reći zašto nekog voliš to je njegov nevjerojatan karakter, on nema u sebi agresije i ne možeš doći s njim u konflikt, ta njegova vedrina je zarazna i ne mogu se ljutiti na njega. Nismo se nikad posvađali. - kaže Jelena.

Kaže kako joj je bilo neobično što joj je partner u "Zori dubrovačkoj" devet godina mlađi od nje, ali kaže da sada tu razliku u godinama ne primjećuje.

- Bili smo dobri prijatelji i puno smo razgovarali  i uhvatio me na prepad jer da mi je ostavio vremena da mislim ne bi se ovome domislila - priznaje glumica.

Iz prvog braka Jelana ima devetogodišnju kći Lotu.

1/8

Komentara 3

DU
Deleted user
15:46 22.03.2018.

kaj je jelena, nema vise starih bogatih kornjaca koji financiraju pa kukas? primi se posla.

DU
Deleted user
17:44 22.03.2018.

Pa kome je tako ruzno u domovini Hrvatskoj neka ide, evo sigurno je bolje u domovini oca buduceg djeteta tamo vucko salje pare a nista netreba raditi :) ... JugoVecernji nastavlja sa bratskim temama i pljuvanjem po RH... tko jacee pljune eto ga na naslovnice VL... zalosno

EL
ellen1976
17:48 22.03.2018.

ej momce Momcilo u sta si ti gleadao????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije