Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj druge sezone

Jelena Perčin: Prvo ću se pošteno naspavati, a ona slijedi odmor

party
Foto: pixsell
1/6
17.04.2011.
u 16:12

U subotu navečer obilježen je završetak snimanja druge sezone omiljene domaće serije “Najbolje godine

Velikom feštom koja je trajala do sitnih noćnih sati u subotu navečer obilježen je završetak snimanja druge sezone omiljene domaće serije “Najbolje godine”, koju gledamo na Novoj TV. Na proslavi se okupila gotovo cijela ekipa, a koliko god im je bilo drago što je velik posao obavljen i iza njih, svi su posljednju klapu doživjeli pomalo emocionalno. Brojni sati snimanja provedeni zajedno stvorili su između glumaca posebne veze i cijelu su večer sa suzom prepričavali dogodovštine sa seta. Iako je u ekipu došla među posljednjima, glumica Jelena Perčin kaže da su je odlično prihvatili.

 

- Znate, to vam malo zna biti zeznuto, oni su bili uhodana ekipa, sa svojim načinom rada, internim šalama, ali bez obzira na to, vrlo sam se brzo počela osjećati kao jedna od njih - priznala nam je Jelena i otkrila kako je za slobodne dane koji slijede već isplanirala sadržaje.

 

- Prvo malo spavanja, a onda mjesec dana dobro isplaniranog odmora - kaže Jelena i dodaje kako će i njezina kćerkica Lota sada više uživati u njezinu društvu. Tako je već drugo jutro poslije fešte s kolegama Jelena s obitelji požurila na dječji rođendan, a vrlo skoro i njezina Lota imat će slavlje - za mjesec dana navršit će dvije godine.

Komentara 1

LA
lacković
00:03 18.04.2011.

gora od najgorih meksičkih sapunica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije