Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pametan i obrazovan'

Jelena Perčin o Šišljagiću: Sretna sam!

jelena perčin
Foto: Goran Fabežar/PIXSELL
1/2
27.06.2014.
u 13:58

Jelena Perčin priznala je i obranila svoju vezu s Vladimirom Šišljagićem. Nakon što je na Facebooku vidjela komentar ''OMG, pa što se događa ženama da si ovo dopuste u životu...''

Jelena Perčin priznala je i obranila svoju vezu s Vladimirom Šišljagićem. Nakon što je na Facebooku vidjela komentar ''OMG, pa što se događa ženama da si ovo dopuste u životu...'', Jelena je imala potrebu obraniti svoju vezu sa 24 godine starijim političarem, pišu 24sata.

– Imaju sreće pa upoznaju pametnog i obrazovanog frajera. I sretne su, odgovorila je Jelena dušobrižnicima. Šišljagić se od svoje supruge Jadranke rastao prije četiri godine, a prije tri isto je učinila i Jelena kada je okončala brak s Kristijanom Babićem.

>>Jelena Perčin u tajnoj vezi s Vladimirom Šišljagićem!

Komentara 20

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
15:12 27.06.2014.

Ne bih komentirao privatne odnose, osjećaje i interese, toliko je raznih kombinacija u životu koje su u nekim uvjetima spojive i ostvarive. Jedino je jako zanimljivo da kada biraju starije, zvijezde s modnih pista ili estrade uvijek, baš uvijek biraju moćne i bogate. Nikad niti jedna nije izabrala izuzetno pametnog i u duši dobrog čovjeka, recimo profesora s hrvatskom mirovinom ili plaćom. Baš uvijek "ljubav" djeluje samo u smjer moći i novca. Ali, ima Boga, ako je stvarno ljubav, bit će nagrađeni, a ako nije bit će to samo još jedna nesretna epizoda gdje će ugledni gospodin ostati na kraju bez nešto novaca.

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
14:28 27.06.2014.

Da... da... našla je pravog "frajera" Ma koga ona laže?

JK
ja-kan
15:11 27.06.2014.

Da Jelena Perčin, nakon što je našla tog svog "frajera", nije odmah i ekspresno dobila stalni angažman u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku još bih u sve ovo što ona kaže i povjerovao ali ovako za ovo, sorry Jelena, postojii samo jedna naziv ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije