Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadba: Jelena Veljača rekla ‘da’ Janku Popoviću-Volariću

Jelena i Janko: Vjenčanje je bilo baš onakvo kakvo smo željeli

veljača
Foto: Slavko Midzor
1/11
27.12.2009.
u 15:56

Vjenčanju je prisustvovala i cijela svita poznatih domaćih lica, većinom glumačkih: Iva Visković, Amar Bukvić i Nataša Janjić s dečkom Joškom Lokasom te Tonči i Vjekoslava Huljić i vizažist Tomo Vrban koji je usprkos teškoj bolesti smogao snage doći na svadbu svojih prijatelja.

- Dan našega vjenčanja bio je sve što smo očekivali jer su uz nas bili svi koje volimo, što nam je zaista bilo jako bitno - jutro nakon što su se jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav rekli su nam spisateljica Jelena Veljača i glumac Janko Popović - Volarić.

Nekoliko sati prije Jelena je, okružena vojskom zaštitara koji su je kišobranima štitili od bliceva fotoaparata, došla do ulaza restorana “Apetit” u Jurjevskoj ulici gdje je održano svadbeno slavlje. Nekoliko trenutaka nakon što je mladenka ušla, salom se prolomio pljesak 60-ak uzvanika, među kojima su bili Jankov jedanaestogodišnji sin David, Jelenini roditelji, baka i brat Ivan s djevojkom Anitom Dujić.

Povorka glumaca

Spisateljica je za kumu izabrala svoju najbolju prijateljicu glumicu Petru Dugandžić. Vjenčanju je prisustvovala i cijela svita poznatih domaćih lica, većinom glumačkih: Iva Visković, Amar Bukvić i Nataša Janjić s dečkom Joškom Lokasom te Tonči i Vjekoslava Huljić i vizažist Tomo Vrban koji je usprkos teškoj bolesti smogao snage doći na svadbu svojih prijatelja.

Zavjet šutnje

Amar Bukvić došao je s djevojkom Ivanom, te nam je rekao kako je vjenčanje bilo lijepo i ugodno. Sve osoblje navodno je moralo potpisati dokument o šutnji, prema kojem medijima ne smiju otkrivati nikakve detalje o vjenčanju. Brojni fotografi koji su satima čekali ispred restorana uspjeli su uhvatiti samo djelić mladenkine kose koja je fotografije s vjenčanja prodala jednom domaćem tjedniku za 100.000 kuna.

Komentara 29

OB
-obrisani-
14:09 27.12.2009.

Velke mjere osiguranja? Neki si stvarno umišljaju da su neke face. A garantiram da su man-in-black spavali ko bebe i nisu bili prisutni. Bože mili šta si fakat ti kvazi celebritiji umišljaju. Jedina dobra stvar je što je i akoako je platila Majolici , pa bi onda ona sad mogla počet plaćat onaj dio od 8 milja kolko je dužna.. Ajde svi spat. Wannabe jozo i wannabe sponzorušetina. Neš ti vijesti.

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
23:14 26.12.2009.

janko moja sucut.

DO
doktorica
10:55 27.12.2009.

Komorna svadba,ali barem neće ostati dužni kao neke .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije