Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijepa ljubav

Jelena Bosančić šest je godina bila u vezi s kriminalcem

Jelena Bosančić
04.05.2010.
u 09:09

Krešimir Budimir otkrio je kako mu je upravo Jelena bila potpora tijekom dugih zatvorskih dana. Tada ga je često posjećivala, no, dodao je, više nisu zajedno.

Splićanka Jelena Bosančić (25), sudionica reality showa "Farma" i prošlogodišnja Miss Boat Showa, šest godina bila je u vezi s Krešimirom Budimirom, koji je nedavno izašao iz zatvora. Extri je otkrio kako mu je upravo Jelena bila potpora tijekom dugih zatvorskih dana. Tada ga je često posjećivala, no, dodao je, više nisu zajedno.

Prijatelji bliski splitskoj manekenki otkrivaju da Jelena trenutačno nema dečka, ali s obzirom na to da slovi kao velika zavodnica, nema sumnje da će dugo biti sama. Njezin bivši ne skriva da je u zatvoru završio zbog nekoliko kilograma droge, ali kaže da je to sad iza njega.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:26 06.05.2010.

zašto me to ne čudi!pa mora biti ili kriminalac ili nogometaš!to je vjest tipa nebo je plavo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije