Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Jelena Bosančić ponudila ljubav Josipu Ivančiću, ali i mnogo više...

- Ma bježi tamo! Nemoj mi stvarati neugodnost - mudro je skrenuo s teme. No, nametljivu Jelenu ni to nije omelo pa joj je Josip (brže bolje) predložio da utjehu pronađe u Antoniju.
28. travnja 2010. u 12:58 2 komentara 1004 prikaza
Jelena Bosančić

Jelena Bosančić svoju ljubav, vjernost, ali i tijelo danas je ponudila pjevaču Josipu Ivančiću. Seksualna napetost između ovo dvoje farmera mogla se rezati nožem...

- Ti si rekao da sam jedina žena u tvom životu trenutačno - bocnula je Jelena Josipa, koji joj je potom detaljno razložio pod kojim bi je uvjetima on eventualno prihvatio za svoju "prijateljicu". 

- Fizički si lijepa, zgodna bez ikakve dvojbe. Karizmatična si i jedina osoba s kojom sam se posvađao prvi dan. Dok te nisam skužio kakva si. Prihvaćam sve tvoje, ali morala bi se popraviti, i malo smiriti u biti, da bi mogao s tobom nešto imati - govorio je Josip tumačeći što osjeća prema njoj. Nepripremljena na toliku dozu iskrenosti, Jelena se prenula iz snova te ga nastavila izazivati.

- Razmišljao si o tome da bi imao nešto sa mnom? - upitala je.

- Definitivno bih mogao s tobom nešto vani imati, ali moraš se malo smiriti jer si previše hiperaktivna - odgovorio je pjevački "princ dijaspore". Jelena je bila u sedmom nebu. No, kako očito nije razumjela što joj Josip sugerira, krenula je s pitanjima "ravno u glavu".

- Jesi rekao da osjećaš seksualnu privlačnost prema meni? - zadala je udarac na koji vjerni i monogamni "Jozo" očito nije bio spreman.

- Luda si, ne! - rekao je poskočivši kao uboden.

- Zašto ne? - zapitkivala je Jelena, ne razmišljajući više ni o kamerama, ni o auditoriju, roditeljima, obrazu...

- Ne želim prije braka - kazao je pjevač narodne glazbe. Jelena je tada ushićeno poviknula:

- Je' l bi ti mene mogao oženiti? - izletjelo joj je, a to je već, potpuno izbezumljenom Josipu, bilo previše te ju je "potjerao".

- Ma bježi tamo! Nemoj mi stvarati neugodnost - mudro je skrenuo s teme. No, nametljivu Jelenu ni to nije omelo pa joj je Josip (brže bolje) predložio da utjehu pronađe u Antoniju.

- A ti? Jesi li ti idealan za mene? - upitala je još jednom bivša manekenka i prepustila se na milost i nemilost Josipu koji je u maniri latinopjevača odgovorio: "Moj ti je dodir hladan…". I baš kad se činilo da će sunce odjednom zaći, vjetar zapuhati, a suza kliznuti niz obraze dvoje zavodnika, Jelena je preokrenula ploču.

- Ajde, ajde ja ne osjećam baš tako - kazala je farmerica.

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • leona:

    ma novinari naprave od nikakve teme biznu vijest!! možda su se čisto zezali, ali pošto su pod povećalom javnosti, onda se sve uzima bukvalno!

  • stipelo:

    Jelena je uspjela okrenuti sve farmere protiv Muti. Manipulira sa osjećajima Josipa i Antonija.Danijel,bivši farmer je bio dobar glumac,ali Jelena mu može održati tečaj glume