Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši farmeri

Jelena Bosančić i Josip Ivančić održavaju ljubav na daljinu

Jelena Bosančić
Ivana Ivanović/Pixsell
22.07.2010.
u 16:43

Manekenka i pjevač večerali su skupa u Tučepima, a Jelena ga planira uskoro opet posjetiti u rodnoj Hercegovini, ali samo u trenutku kada je pozovu njegovi roditelji.

Bivši farmeri Jelena Bosančić i Josip Ivančić ipak se vole, kako pokazuju slike njihove romantične večere u Tučepima. O slatkom odnosu koji s lakoćom održavaju na daljinu 26-godišnjakinja rado govori.

– Nismo se vidjeli nekoliko dana pa smo se u Tučepima našli na piću. Prvi sam put odslušala i Josipov nastup te moram reći da sam ugodno iznenađena. Mislila sam da pjeva narodnjake, no njegov repertoar pun je zabavne glazbe... Sviđa mi se! – kazala je splitska manekenka. Vrijeme između susreta s Josipom ljepotici nije mučno jer je zatrpana poslovnim obvezama.

– Evo, putujem i na reviju u Vodice. Od svršetka "Farme" plan i program mi je krcat – tvrdi Jelena. No, ono što nas je zanimalo bilo je kad će se veza s Josipom realizirati, hoće li možda uskoro dobiti i zaručnički prsten te kad će ga opet posjetiti u Hercegovini.

– Kad se budem udavala, znat ćete, a posjetit ću ga kad me pozovu njegovi roditelji – rekla nam je Jelena s osmijehom na licu. Iako je još neizvjesno hoće li veza postati ozbiljnija, emocije između njih dvoje ne mogu se skriti.

Da kemija frca na sve strane bilo je očito još dok su trčkarali po zelenim površinama ranča Nove TV, a u intervjuu za prilog Ekran Večernjeg lista Jelena je to i potvrdila.

– Ne mogu vam reći da sam zaljubljena, ali Josip mi je drag – kazala je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije