Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

Jednom kolekcijom slave stvarne žene, drugom prizivaju 40-te

envyroom (1)
Foto: Pixsell
1/5
10.03.2013.
u 13:00

Na dnevnom su modnom meniju hlače i majice poput trenirke, ali također od 3D čipke! Uske se suknje kombiniraju sa sportskim majicama bez šava, čime dobivamo novu verziju šišmiš rukava iz 80-ih koje dizajneri zovu polušišmišem!

Poznati modni dvojac eNVyroom – Nikica Ivančević i Vjeko Franetović – publici će na Perwoll Fashion.hr 15. ožujka predstaviti svoje modne reforme i nove poteze! Kolekciju za sljedeću jesen i zimu, koju će pokazati na PFHR-u, dizajnirali su u Gračanima, kamo su preselili svoj studio, nakon što su intenzivnije počeli kreirati kolekcije vjenčanica. Smislili su i kampanju za taj čin pun emocija i strasti i dobili proizvod koji će ostati zabilježen u hrvatskoj modnoj povijesti!

Vidjet ćemo to za koji dan, na kraju kolekcije, kao malo dodatne drame ili modnog teatra u kojem uživaju Nikica i Vjeko. Na isprobavanju nove kolekcije uhvatili smo ih s Emom Krot. Crna, siva, nijanse pudera, ružičasta i crvena boja njihovi su koloristički aduti. Vrhunac su im i večernje haljine od 3D čipke na koju je aplicirano cvijeće. Tu su i haljine od svilenog i viskoznog muslina. Prizivaju se i modne 40-e. Lajtmotiv su im – zvjezdice.

Na dnevnom su modnom meniju hlače i majice poput trenirke, ali također od 3D čipke! Uske se suknje kombiniraju sa sportskim majicama bez šava, čime dobivamo novu verziju šišmiš rukava iz 80-ih koje dizajneri zovu polušišmišem! Nikica i Vjeko dizajnirali su i majice za akciju kozmetičke kuće Dove, koja je iznova uperena protiv reklamnih iluzija (o ekspresnoj mladosti, na primjer). A nosi poruke da ljepota nema godine i da im njihov oblik tijela stoji najbolje, s kojima su žene svakako bliže stvarnosti. I njih ćemo vidjeti na reviji Perwoll Fashion.hr-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije