Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša prva tenisačica

Jedna od najljepših sportašica podijelila sretnu vijest o trudnoći: 'Dragocjeni počeci'

Marija Šarapova
Foto: DPA/Pixsell
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.04.2022.
u 11:57

Peterostruka osvajačica Grand Slama, koja se iz sporta povukla 2020., vijest je podijelila sa svojih 4,2 milijuna pratitelja. Šarapova se nedavno udala za britanskog biznismena Alexandera Gilkesa s kojim će dobiti dijete.

Jedna od najljepših sportašica svijeta, bivša prva tenisačica Marija Šarapova svoj je 35. rođendan iskoristila kako bi na Instagramu objavila vijest o prvoj trudnoći

Peterostruka osvajačica Grand Slama, koja se iz sporta povukla 2020., vijest je podijelila sa svojih 4,2 milijuna pratitelja. 

"Dragocjeni počeci!!!", napisala je uz fotografiju snimljenu na plaži na kojoj pozira nasmijana i rukama se drži za trbuščić. "Jesti rođendansku tortu za dvoje oduvijek je bila moja specijalnost." Šarapova se nedavno udala za britanskog biznismena Alexandera Gilkesa s kojim će dobiti dijete.

Premda se tijekom svoje karijere natjecala pod ruskom zastavom i jedina je Ruskinja koja je osvojila Grand Slam, Sharapova živi u Sjedinjenim Državama otkako je kao talentirana mlada sportašica stigla u tu zemlju.

 

Marija se nedavno pojavila se na pariškom Tjednu mode i privukla veliku pažnju javnosti kada je bila jedna od rijetkih Ruskinja koja se pojavila na modnim revijama, a iz prvih redova gledala je nove kolekcije modnih kuća Dior i Chloe. Po dolasku u Francusku objavila je fotografiju te se po prvi puta oglasila o situaciji u Ukrajini, no njezina poruka razočarala je mnoge.

-Osjećaj dolaska u Europu se promijenio ovaj put. Teška srca i s dubokom željom za mir. I što je najvažnije, za sigurnost i budućnost naše djece- napisala je na svom Instagram storyju, a potom je objavila fotografiju te pozvala sve da se pridruže donacijama.

-Svakim danom sam sve tužnija kada vidim fotografije i čujem priče obitelji i djece koji su pogođeni rastućom krizom u Ukrajini. Doniram udruzi 'Save the Children' koja neumorno opskrbljuje hranom, vodom i paketima sve kojima je pomoć potrebna. Molim vas da mi se i vi pridružite u donacijama. Molim se za mir i šaljem ljubav i podršku svima koji su pogođeni- napisala je Šarapova, a brojni pratitelji u komentarima su joj poručili da su njezinu poruku očekivali i puno ranije.

"Zar ti je trebalo dva tjedna da shvatiš svoje stavove?", "Znaš li da je rat počeo prije Tjedna mode?", "Ti to nazivaš krizom? To je rat!", "Vrati se objavljivanju modnih kombinacija", "Bilo je i vrijeme", pisali su joj tada pratitelji.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije