Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Meljničenko

Jedna od najbogatijih žena Srbije na jahti od 400 mil. dolara stigla u Dubrovnik

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/19
08.09.2019.
u 12:29

Sandra je u braku s ruskim bogatašem Andrejem Meljničenkom s kojim ima dvoje djece, a dugogodišnji su prijatelji i našoj pjevačici Nini Badrić.

U Dubrovniku je ovih dana pažnju privukla jahta neobičnog izgleda koja je u vlasništvu multimilijardera iz Rusije Andreja Meljničenka. Jahta "A"  koja ima zakrivljene jarbole, među najvećim je jahtama u svijetu i njena se vrijednost procjenjuje na oko 400 milijuna dolara, a sada je usidrena blizu Lokruma.

Ova jahta duga je 142 metra i ima impresivno uređenu unutrašnjost, a za goste na Meljničenkovoj jahti brine se čak 54 člana posade, a može ugostiti 20 osoba.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Meljničenko i njegova supruga Sandra česti su gosti u Dubrovniku, a dugogodišnji su prijatelji s našom pjevačicom Ninom Badrić. Nina često godišnji odmor provodi sa Sandrom, a zadnji put su zajedno bile na Karibima na ovoj istoj jahti. 

Sandra je bila manekenka i imala je i modnu agenciju, a 2005. godine u Francuskoj se udala za ruskog bogataša i tako je postala jedna od najbogatijih Srpkinja. Par ima dvoje djece, sina Adrijana i kći Taru, a Sandru su fotoreporteri jutros uhvatili u šetnji Dubrovnikom. 

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
13:26 08.09.2019.

Fino i pristojno sam zapital do kad (zbog čega znamo) budemo svakih par minuta "informisani" o temama i naciji koja HRVATE ne zanima. I naravno, žuti karton, brisanje mojeg pitanja. Pa da drugovi više ne bi imali takovih problema ja, eto, više ne otvaram ovaj portal, od danas čitam samo mađarske i talijanske, tam bar ima poneka vijest o Hrvatskoj i Hrvatima, za razliku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije