Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Popović Volarić nosi Schanzov ovratnik, Giuliana boli vilica

ples sa zvijezdama
Foto: HRT
1/3
14.11.2013.
u 17:19

Naporne pripreme za novu rundu natjecanja Plesa sa zvijezdama traju i dalje

Nakon prošlotjednih ispadanja Damira Hoyke i Nevene Rendeli, preostalih osam natjecatelja HRT-ova showa Ples sa zvijezdama cijeli su ovaj tjedan proveli u intenzivnim pripremama kako bi izborili nastavak natjecanja ove subote u trećoj emisiji.

Vježba se i po nekoliko sati na dan unatoč boli i ukliještenim živcima, a ovoga puta emisija je posvećena filmskoj glazbi.

– Ove subote plešemo quickstep, pripreme su naporne, Schanzov ovratnik mi je najbolji prijatelj jer imam ukliješten živac – kaže Janko Popović Volarić koji unatoč bolovima ne posustaje.

Giuliano kaže da pleše po 3 do 4 sata svakoga dana uvježbavajući rumbu za subotnji nastup,  a za razliku od Janka, nema problema s bolovima osim u vilici. 

– Ništa me ne boli zbog napornih treninga, jedino vilica zbog smijanja radi fotomontaža koje su izašle ovog tjedna na temu Plesa, a u kojima sam ja glavni lik. Doista je bilo duhovito – komentirao je Giuliano.

Najbolji u prve dvije emisije Mislav Čavajda također pleše rumbu, Ornela Vištica za subotnju emisiju uvježbava tango. Žanamari Lalić cijeli tjedan uživa u treningu i ide joj odlično, Iva Mihalić plesat će na temu Pulp fictiona, dok će se Ronald Braus okušati u jiveu. 

>>Giulianu frcaju munje iz ruku, a dok pleše ometa ga Mamić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije