Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIO DNK ANALIZU

Jedan od najomiljenijih latino pjevača svih vremena dobio 43-godišnjeg sina

Foto: REUTERS
1/3
10.07.2019.
u 17:02

Javier Sanchez-Santos rođen je 1976. godine. Majka mu je portugalska plesačica Maria Edite Santos. Julio Iglesias ima pravo žalbe na presudu.

Španjolski sud presudio je u srijedu da je Julio Iglesias otac 43-godišnjeg muškarca, riješivši tako trideset godina star spor utvrđivanja očinstva pošto se slavni pjevač odbio podvrgnuti DNK testiranju. 

Javier Sanchez-Santos rođen je 1976. godine. Majka mu je portugalska plesačica Maria Edite Santos. Julio Iglesias ima pravo žalbe na presudu.

Iglesias (75) prodao je više od 300 milijuna ploča na 14 jezika i najprodavaniji je latino umjetnik svih vremena.  

Ovo mu je deveto dijete i prvo izvanbračno. Troje djece ima iz bivšeg braka s Isabel Preysler, među kojima je i također slavni pjevač Enrique Iglesias. Petero je iz veze sa sadašnjom suprugom Mirandom Rijnsburger.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marija1974
17:43 10.07.2019.

jdjd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije