Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Jedan farmer sve je iznenadio najavom vjenčanja, a Neven bira s kojom djevojkom ide na putovanje

Foto: RTL
1/5
11.05.2021.
u 14:49

Za to vrijeme, Olja i Dragan, Marijan i Patty te Zoran i Suzi uživat će u svojim romantičnim putovanjima, no ni ona neće proći bez nesuglasica

I dok su pred nekima najteže odluke dosad, drugi natjecatelji showa "Ljubav je na selu" mogu odahnuti i uživati… Nakon velikog Josipova priznanja i razočarenja, Rasema mora izabrati hoće li pokušati pronaći zajednički jezik sa Zvonkom ili će na prijateljsko putovanje pozvati Josipa. Pred teškim izazovom je i najmlađi farmer Neven koji će svoje djevojke, Samantu i Marijanu, privesti na posljednje rešetanje ne bi li lakše odlučio s kojom želi pokušati ostvariti ljubavni odnos, a za koju seoska avantura zauvijek završava.

Za to vrijeme, Olja i Dragan, Marijan i Patty te Zoran i Suzi uživat će u svojim romantičnim putovanjima, no ni ona neće proći bez nesuglasica i međusobnog podbadanja. No unatoč tome, jedan će zaljubljeni farmer izreći nešto čemu se ni sam nije tako skoro nadao: ''Spreman sam dijeliti ostatak života s tobom. Želim te oženiti, čim prije moguće'', obznanit će ponosno. Kako će njegova odabranica reagirati, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije