Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se

Je li nakon devet godina pukla ljubav najpoznatijeg hrvatskog reality para

Foto: sasa miljevic/PIXSELL
1/3
27.03.2019.
u 10:05

Ivana Paris i Dino Bubičić vjenčali su se u Puli 2010. godine nakon što je njihova ljubav planula u reality showu ''Farma''. Imaju dva sina, Leonida i Noela.

Bivša misica Ivana Paris i bivši mister Dino Bubičić navodno se razvode, javlja Slobodna Dalmacija. Ivana i Dino upoznali su se i zaljubili tijekom sudjelovanja u reality showu 'Farma', a nedugo nakon toga uplovili su i u bračnu luku.

Je li ljubavi doista došao kraj Ivana i Dino nisu htjeli komentirati. Ipak, za komentar smo upitali i Ivaninu majku koja nam je tek kratko kazala: – Ne, ne bih htjela komentirati. To je njezin privatni život – rekla je majka bivše Miss Universe dodavši kako ni Ivana takve stvari ne želi dijeliti s javnosti. 

Iako o razvodu ne želi govoriti u javnosti, sudeći prema Ivaninu profilu na Facebooku čini se da je ipak vjerojatno pukla ljubav s Dinom. Na njezinu profilu u statusu veze stoji "separated", iz čega se može zaključiti da više ne živi s Bubičićem na istoj adresi. 

Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvaju sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".  Tamo je Dino u jednom trenutku ošamario Ivanu.

Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.

Pogledajte i koji su razvodi poznatih šokirali javnost u 2018. godini. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar hahamuha
hahamuha
10:11 27.03.2019.

ma puca nama ona stvar...kakav ste vi seljacki tabloid postali, pa to je horor...

MA
Mardin
12:20 27.03.2019.

nekad se osjećam kao da sam pao s Marsa. Nikad čuo za ove "najpoznatije".

Avatar Radagast
Radagast
11:46 27.03.2019.

Oni su moderni i progresivni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije