Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letjele boce

Jay-Z spasio Beyonce od tuče na tulumu P. Diddyja

Beyonce fotke (1)
Tumblr
29.08.2013.
u 15:28

Jay-Z još jednom je pokazao kako je suprug iz snova. Naime, nakon dodjele MTV VMA's-a, Beyonce i on otišli su na tulum P. Diddyja

Jay-Z još jednom je pokazao kako je suprug iz snova. Naime, nakon dodjele MTV VMA\'s-a, Beyonce i on otišli su na tulum P. Diddyja. Osim njih, na tulumu su se našli i Pharell Williams, Rihanna, Drake, Justin Timberlake i J. Cole. Ubrzo je došlo do velikog incidenta.

Naime, J.Cole uputio je par neprimjerenih komentara P.Diddyju i njegovoj djevojci Cassie. Navodno je problem nastao kada se Cole obratio Cassie, a Diddyju to nije odgovaralo stoga se vrlo brzo naljutio te počeo razbijati boce i stvarati nered.

- Plesali smo i najednom shvatili da se događa tuča. Dogodilo se to toliko brzo da su najednom boce počele svuda letjeti, a svi su krenuli vrištati. Ljude su gurali na boce, izjavio je izvor za NY Daily News. U cijeloj gužvi našla se i Beyonce, kojoj je odmah u pomoć priskočio suprug Jay-Z. Usput je rastavio tuču i vikao neka prestanu.

Čim se gužva malo smirila, Diddy se počeo ponašati kao da se ništa nije dogodilo te je pozdravljao uzvanike i čestitao svojoj djevojci rođendan. Inače, Diddyju ovo nije prvi incident. Glazbenik često upada u nevolje, a jedna od najpoznatijih bila je pucnjava u kojoj se našla i njegova tadašnja djevojka Jennifer Lopez. Mnogi tvrde da je nakon toga njihova veza pukla. Jennifer je navodno dozlogrdio zločesti dečko.

>>Pjevačica u crnoj čipki: Beyonce i Jay-Z ne mogu proći neprimijećeno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije