Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak kralja na tron TV-a

Jay Leno se vratio u udarni večernji termin, O'Brien dobio "nogu"

jay leno
Reuters
02.03.2010.
u 15:38

Osim lošeg rejtinga NBC je dobio "šamar" od konkurentskog CBS-a koji je s Davidom Lettermanom preuzeo gledatelje u udarnom večernjem terminu prvi put nakon šesnaest godina.

Kralj se vratio, tako su američki mediji popratili povratak Jaya Lenoa u The Tonight Showu koji emitira NBC. Šefovi na mreži odlučili su da Conan O’Brien nije dovoljno jak igrač da bi privukao širu televizijsku publiku.

Osim lošeg rejtinga NBC je dobio "šamar" od konkurentskog CBS-a koji je s Davidom Lettermanom preuzeo gledatelje u udarnom večernjem terminu prvi put nakon šesnaest godina. Nakon toga bilo je jasno da će O'Brien ubrzo kapitulirati.

Lenov prvi gost bio je oskarovac s jakim glazbenim životopisom Jamie Foxx koji se i sam naklonio "kralju" koji se vratio na svoje TV prijestolje.

Nakon njega u studije NBC-a doći će i jedna od najljepših skijašica Lindsey Vonn, zatim igrač američkog nogometa Brett Favre, a zatim će u goste "kralju" doći i kontroverzna bivša guvernerka s Aljaske ili, kako se sama naziva, buduća predsjednica SAD-a Sarah Palin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije