Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Javili se Ukrajinci iz Supertalenta: 'Nakon samo dva dana ratovanja osjećam se staro, prestanite'

Foto: Nova TV
1/20
26.02.2022.
u 21:15

Tetiana Kundyk je žiri Supertalenta oduševila balansiranjem na žici, a od Davora Bilmana dobila je zlatni gumb. Oleg Tatarynov svojim plesom oko šipke i izgledom sve je oduševio, a posebno Maju Šuput.

Natjecatelji zadnje sezone showa Supertalent, Ukrajinci Tetiana Kundyk i Oleg Tatarynov oglasili su se na Instagramu.

Finalistica showa Tetiana na svojem je Instagram Storyju podijelila fotografiju sa svojim sinom te napisala da bježe. Na sljedećoj fotografija, koja je snimljena u autu, Tetiana je pozirala sama.

- Nakon samo dva dana ratovanja osjećam se staro, ne mogu ni zamisliti kako je to boriti se godinama... Molim vas, zaustavite rat - poručila je. Snimila je i ljude na ulici koji drže torbe u rukama, ali video u kojem se vidi da njezin supruga upravlja vozilom : "Tiho i spokojno odlazimo".

Foto: Screenshot Instagram
Na Instagram Storyju javio se i Oleg koji je objavio potresne snimke i fotografije iz Kijeva.

- Ruski vojnici ubijaju ukrajinske civile na ulici - napisao je pored jedne objave te zamolio Rusiju da prestane s napadima. Objavio je i crnu fotografiju u znak podrške Ukrajini, u čijem je opisu poručio kako osjeća veliku bol zbog svega što se događa. U komentarima su mu pratitelji pisali poruke podrške.

Podsjetimo, Tetiana je žiri Supertalenta oduševila balansiranjem na žici, a od Davora Bilmana dobila je zlatni gumb. Kundyk je bila i među tri superfinalistice, ali pobjedu je ipak odnijela mlada pjevačica Anatacha Filimone.

Oleg je pažnju privukao svojim plesom oko šipke, a mnoge je oduševio i svojim izgledom. Članica žirija Maja Šuput Tatarinov posebno se oduševila i njegovim prezimenom, jer je to i prezime njezinog supruga.

- Ovo je bilo nevjerojatno, a moram reći da i tvoje tijelo izgleda tako Tatarynov – poručila mu je na audiciji.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije