Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasna i Igor

Djeca se vesele kad za Božić zajedno kuhamo i kitimo bor

08.12.2015.,  Zagreb - Proba orkestra Bozicnog koncerta koji organizira Vecernji list.    Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.12.2015.
u 22:45

Glumci kazališta Komedija već dugo dijele istu pozornicu i uigran su par, a u Lisinskom će u petak i zapjevati božićne pjesme

Poznate melodije božićnih pjesama dopirale su jučer iz kazališta Komedija tijekom proba njihova orkestra za Veliki božićni koncert koji će se u organizaciji Večernjeg lista održati u petak u Lisinskom.

Uigranim glazbenicima tijekom probe pridružili su se i Komedijini glumci Jasna Palić Picukarić i Igor Mešin koje ćemo na pozornici Lisinskog gledati u ulozi voditelja, ali i izvođača, a koju božićnu pjesmu će otpjevati, neka ipak ostane malo iznenađenje.

Poznata glazbena imena

– Igor i ja niz godina dijelimo razne scene i igramo zajedno u brojnim predstavama, tako da mi je veliko zadovoljstvo što sam s Igorom u ovom projektu – kaže nam Jasna. Igor se slaže s njom i dodaje kako su zbilja uigran par.

– Ako i bude nepredviđenih situacija na sceni, vjerujem da ćemo Jasna i ja našim zajedničkim iskustvom na sceni to riješiti – kaže Mešin. Glazbeni božićni repertoar koji će u Lisinskom uz pomoć Komedijina orkestra izvesti Vanna, Vanda Winter, Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Goran Karan, Tony Cetinski, Željko Bebek te Olvida Ruiz Castellanos, Igoru je jako dobro poznat. Za Božić se glumac drži tradicije.

– Nema eksperimentiranja za Božić, to je uvijek klasika koja uključuje ručak s obitelji – kaže Igor.

I djeca vole kuhati

Božićnom ugođaju Jasna se uvijek veseli, a posebno voli božićne pjesme.

– Svake godine izvučem neku božićnu pjesmu koja mi je hit, a ove sam godine zaljubljena u "Jingle bell rock" – kaže glumica. Za Badnjak i Božić već godinama njeguje određene tradicije.

– Badnjak predvečer rezerviran je za kićenje bora s najmilijima, i to uvijek bude poseban doživljaj. Jako me vesele večera s obitelji, bor, lampice... Svi se okupimo kod mene na Badnjak i to je već tradicija, dok Božić uvijek provodimo kod mojih roditelja i to su sad već cjeloživotni rituali koji me jako raduju – s veseljem govori Jasna. Kaže kako se i njena djeca sve više vole primiti kuhače i pomažu joj u pripremi menija za Badnjak.

– Za Badnjak nekada i eksperimentiramo jer i djeca vole sada kuhati pa to bude uglavnom jako zabavno, ali imamo uvijek i neko jestivo jelo u rezervi jer ti eksperimenti završe veselo – kaže Jasna i poručuje:

– Uvijek, a ne samo tijekom blagdana, moramo imati na umu da je ljubav najvažnija.

>>Svojim dolaskom u Lisinski upotpunite čaroliju božićnog koncerta

>>Igor Mešin: Sandra Bagarić i ja idealan smo bračni par

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije