Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušni tata

Janko Popović Volarić: Sa svojim Davidom pričam o svemu

'23.07.2012., Sibenik - Uoci vecerasnje predstve Mjehur od Sapunice koju Histrioni izvode u Sibenskom kazalistu, Janko Popovic Volaric s kolegicom Ivom Viskovic i kolegom popio kavu u gradu.  Photo: H
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
28.07.2012.
u 14:10

Glumac govori o otvorenom odnosu sa 14-godišnjakom koji ga prati na kupanje, predstave i druženje s kolegama

– Sin mi je najveći kritičar pa mi je laknulo kad je, nakon što je pogledao predstavu \"Mjehur od sapunice\", rekao da je zadovoljan mojom glumom – priznao je Janko Popović Volarić. Ponosni otac ovoga je ljeta 14-godišnjeg miljenika poveo na turneju Plovećeg kazališta Histrion – Sali, s kojim će cijeloga ljeta putovati po obali – turistima, ali i domaćima, predstavljajući uradak redatelja Ivana Gorana Viteza.

– Prvo me je pratila supruga Jelena, a sad je tu David. Svi se jako lijepo družimo. Danju se kupamo, navečer smo na predstavi – govori 32-godišnjak, koji se od svojeg dječaka, otkad ga je u dobi od devetnaest godina dobio s partnericom iz srednje škole, nikad nije odvojio. Dvojac se nije razdvajao ni tijekom gostovanja Histriona u Šibeniku, a na kupanje su poveli i glumicu Ivu Visković.

– Pred Davidom mogu govoriti o svemu osim o njemu samome. Čim mu spomenem ime, presiječe me pogledom i zapovjedi da prestanem. A kako je postao velik čovjek, ja ga jednostavno moram poslušati! – šali se glumac.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije