Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još joj je rano

Janet Jackson želi da njena nećakinja Paris pričeka s karijerom

janet jackson
pixsell
11.01.2012.
u 21:04

Samo si jednom mlad i imaš ostatak života za ponašati se odraslo. Paris bi trebala ići u školu i učiti - rekla je Janet

Janet Jackson, sestra pokojnog pjevača Michaela Jacksona kaže kako bi voljela da njena 13-godišnja nećakinja Paris pričeka s karijerom u showbizzu. Naime, kćerka kralja popa dobila je svoju prvu filmsku ulogu što se njenoj teti baš i ne sviđa.

- Voljela bi da malo pričeka. Mislim da treba uživati u mladosti. Samo si jednom mlad i imaš ostatak života za ponašati se odraslo. Paris bi trebala  ići u školu i učiti - rekla je Janet  i dodala kako bi tinejdžerica trebala razmisliti o školovanju u inozemstvu pa se tek nakon 18. godine posvetiti glumi.

Komentara 1

LI
liliZG
09:11 12.01.2012.

Konačno od nje nešto pametno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije