Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni par

Janet Jackson se zaručila i udaje se 2013. u Kataru

janet
Pixsell
27.12.2012.
u 12:38

Pjevačica je prihvatila bračnu ponudu milijunaša Wissama Al Mana s kojim je dvije godine u vezi. Njoj će to biti treći brak, a planiraju imati i djecu

Pjevačica Janet Jackson 2012. godinu pamtit će po zarukama. Naime, 46-godišnja glazbenica prihvatila je bračnu ponudu svojeg partnera milijunaša Wissama Al Mana, a vjenčat će se iduće godine u Kataru.

Kako piše Us Weekly, 37-godišnji Wissam poklonio joj je skup dijamantni zaručnički prsten, ali Janet ga ne nosi, već ga drži na skrovitom mjestu jer se boji da će ga izgubiti.

Na vjenčanju mladoženja neće štedjeti i odlučio je privatnim letovima dovesti u Katar sve njene prijatelje i članove obitelji.

Par je skupa dvije godine, a poslije vjenčanja žele postati roditelji. Ako zbog njene dobi ne uspiju djecu dobiti prirodnim putem, bebu će posvojiti.

Janet je već bila dva puta u braku, s pjevačem Jamesom DeBargeom i  s redateljem glazbenih spotova Reneom Elizondom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije