Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENICI U BLUES

Jamom dobrodošlice počelo drugo izdanje Thrill Blues festivala

Triljski festival
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
07.07.2018.
u 10:32

Na jedinstvenoj pozornici uz rijeku Cetinu danas se očekuje nekoliko tisuća ljubitelja bluesa iz cijele Dalmacije

Velikim „jamom dobrodošlice“ sinoće je u triljskom klubu Modena na najbolji način najavljeno drugo izdanje Thrill Blues Festivala, na kojem se večeras očekuje nekoliko tisuća zaljubljenika u blues.

Glazbenici su sinoć u brojnim kombinacijama zasvirali klasike Garyja Moorea, Erica Claptona i drugih poznatih izvođača. Tako smo na pozornici između ostalih gledali Boris Hrepića-Hrepu i Antoniju Hrepić iz Sunnysidersa, Darka Bakića iz Buđenja, Lea Anđelkovića iz grupe Producent, poznatog sinjskog rockera Tončija Tota Rubića, ali i glavnog urednika Večernjeg lista Dražena Klarića, koji se još jednom pokazao kao odličan basist.

 

Prije jama u Muzju triljskog kraja postavljena je izložba blues motiva i portreta "Korijen do korijena". Glazbenici su u školi bluesa učili djecu svojim vještinama, a prikazan je i dokumentarni film o nastanku ovog jedinstvenog festivala.

Današnji program na pozornici u parku tik iz Ceinu počinje od 18 sati, prezentacijom proizvod triljskog kraja, uz jedinstvene „Frogs to go“. Publiku će prvo zabaviti domaće snage Ozone i Dbluz, a od 20 sati na velikom ekranu pratit će se utakmica Hrvatska-Rusija.

Nakon utakmice i, nadajmo se, pobjede naših nogometaša, kreće nastavak svirke. Nastupaju James and Black, Fire Rats with Yogi Lonich, Tomislav Goluban, te Vlatko Stefanovski trio kao najveće zvijezde ovogodišnjeg festivala. Spektakl je zagarantiran, a pozornica uz Cetinu jedinstvena je za ovakve koncerte.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije