Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele veliku obitelj

James Van Der Beek i supruga Kimberly čekaju drugo dijete

james van der beek
pixsell
26.10.2011.
u 10:05

Par je prošle godine u rujnu dobio kćer Oliviju. Mjesec dana nakon što su proslavili njezin prvi rođendan oduševili su se sretnom viješću.

Zvijezda nekad popularnog tinejdžerskog serijala "Dawson's Creek" glumac James Van Der Beek uskoro će dobiti drugo dijete. Glumac i njegova supruga Kimberly u rujnu prošle godine dobili su kćer Oliviju. Sretnu vijest o drugom djetetu doznali su samo mjesec dana nakon proslave njezina prvog rođendana.

Par se pohvalio i na Twitteru:

– Baš kad smo mislili da ne možemo biti više blagoslovljeni nego što jesmo, svemir nam je pripremio još jedno iznenađenje i ostavio nas bez riječi – napisao je 34-godišnji Van Der Beek, kojem je Kimberly druga supruga. Šest godina bio je u braku s Heather McComb od koje se razveo 2010.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije