Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po pjevačevoj želji

James McAvoy glumit će Eltona Johna u filmu o njegovu životu

james mcavoy
pixsell
23.09.2011.
u 09:12

Film o Eltonovu životu snimat će se u holivudskoj produkciji, a zvat će se "Rocketman", po jednoj njegovoj pjesmi.

Sve uspješniji britanski glumac James McAvoy utjelovit će jednu od najuspješnijih britanskih glazbenih zvijezda – Eltona Johna. Film o njegovu životu snimat će se u holivudskoj produkciji, a zvat će se "Rocketman", po jednoj Eltonovoj pjesmi.

Elton John (64) i njegov partner David Furnish (48) već su angažirali scenarista filma "Billy Elliot" Leeja Halla koji bi životnu priču slavnog pjevača trebao prenijeti na papir.

Producent Steve Hamilton obećao je zanimljivu filmsku priču o glazbeniku, umjetniku i čovjeku koji je u svom životu prošao mnoge faze, uspone i padove. Neće preskočiti Eltonov prvi brak sa ženom i ovisnost o drogama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije