Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivaju se tajne

James Bond ostavio ljubavnu poruku za – Kate Moss

kate moss
Foto: Screenshot
1/9
31.01.2014.
u 14:27

Detalji iz privatnog života ovog glumca samo su dio sočne priče koja se raspetljava na suđenju za "hakiranje telefona slavnih" u Velikoj Britaniji.

Daniel Craig koji je utjelovio lik legendarnog agenta i još legendarnijeg  ljubavnika Jamesa Bonda i sam se inspirirao Bondovim manirama.

Slavnu manekenku Kate Moss Craig je, naime, nazvao i na telefonskoj joj sekretarici ostavio poruku: Volim te.

Detalji iz privatnog života ovog glumca samo su dio sočne priče koja se raspetljava na suđenju za "hakiranje telefona slavnih" u Velikoj Britaniji.

Craigov telefon hakirao je Dan Evans, novinar ugašenog tabloida News of The World Ruperta Murdocha, a koji je radio i za konkurentski Sunday Mirror

Na optuženičkoj klupi u aferi prisluškivanje nalaze se Rebekah Brooks i Andy Coluson.

News of The World ugašen je 2011. godine, a afera prisluškivanje izbila je kad se otkrilo da su novinari u potrazi za pričama  prisluškivali glasovnu poštu nekoliko tisuća ljudi u Velikoj Britaniji.

>>Bliski član obitelji tabloidima prodavao informacije da ga je bivša varala

>>News of the World hakirali mobitele Kate Middleton i princa Harryja

Komentara 1

M3
Miške 3
07:53 01.02.2014.

Prekrasna slika; budi puno lijepih sjećanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije