Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Jambrošić: Zahvaljujući plesu imam veliki plus kod djevojaka

Ples sa zvijezdama
12.12.2010.
u 19:53

Bojan je od početka showa poprilično smršavio, a svojoj trenerici obećao je da neće bježati od teretane

Prije svake nove plesne lekcije Bojan Jambrošić bio je uvjeren da u zadanom roku sigurno neće savladati plesne korake. Zahvaljujući upornosti trenerice Martine Bastić, koja ga je znala i po osam sati dnevno uvježbavati, dogurao je do polufinala pete sezone “Plesa sa zvijezdama”. – Trudili smo se tim više što nam žiri nije bio naklonjen dobrim ocjenama, ali to me nije obeshrabrilo. Svjestan sam da me publika spašavala od ispadanja – kaže pjevač iz Čakovca, koji je u subotu odlukom žirija napustio show. Žene su ga obožavale i prije no što im je otkrio kako je vješt na plesnom podiju, a sada ga vole još više i mole za plesne savjete.

– To što sam pokazao da znam plesati mi je sigurno plus kod djevojaka. Dobio sam već dosta ponuda obožavateljica u kojima me mole da jednom zaplešem i s njima – pohvalio se veseli Bojan. Iako je njegova plesna priča završila samo korak do finala, proliveni znoj isplatio se za njegov fizički izgled. – Kad se vidim kako sam izgledao na prvim snimkama i sada na ovoj zadnjoj, shvatio sam da sam smršavio – rekao je i dodao kako je morao obećati partnerici Martini da neće izbjegavati odlaske u teretanu. U svom posljednjem nastupu Bojan i Martina plesali su valcer i paso doble, a baš u tom energičnom plesu Martina je Bojanu izgledala posebno lijepo. – Petru Vlahovu je njegova partnerica Ana bila jako zgodna, i to mu neću proturječiti, ali meni je moja Martina ipak bila još zgodnija – slatko će mladi pjevač, koji jedva čeka Božić i odlazak kući na maminu blagdansku hranu.

Komentara 7

OB
-obrisani-
02:48 13.12.2010.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

Avatar dolazi
dolazi
22:29 12.12.2010.

možda imaš plus kod cura, ali imaš i \"veliki kolac\" od dečkiju??

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
22:32 12.12.2010.

Ali mi cure ne volimo pedere !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije