Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jamala

Pobjednica Eurosonga: Ako pjevate o istini, to zaista može dotaknuti ljude

jamala
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.05.2016.
u 08:38

Zanimljivo je i to da je istaknula kako bi, da je bila u mogućnosti da glasuje, svoj glas poslala upravo drugoplasiranoj australskoj predstavnici Dami Im.

Ukrajinska predstavnica na Eurosongu, Jamala, dala je kratki intervju nakon što je noćas pobijedila, piše Eurosong.hr.

– Ne mogu riječima opisati kako se osjećam. Ovo je sjajno. Ovo je ludo – rekla je na samom početku objednica Jamala i dodala kako je bila sigurna da je bila u pravu u jednom da – ako pjevate o istini, to zaista može dotaknuti ljude.

Nakon zahvalnosti Stockholmu i organizatorima natjecanja Eurosonga 2016., te  ukrajinskoj delegaciji, Jamala je otkrila kako je u budućnosti čeka rad na novom albumu koji će izaći uskoro.

– Radim na novom alumu. Izaći će vrlo brzo. Već danas sam napisala jednu novu pjesmu, koja je inspirirana upravo sloganom ovogodišnjeg Eursonga – rekla je pjevačica i otpjevala djelić pjesme We Are Together.

Zanimljivo je i to da je istaknula kako bi, da je bila u mogućnosti da glasuje, svoj glas poslala upravo drugoplasiranoj australskoj predstavnici Dami Im.

>> Ukrajina pobjednica Eurosonga, Hrvatska na 23. mjestu

Komentara 12

TO
tolitol
09:12 15.05.2016.

Ukrajinska pjesma je bila lijepa, a osobno mi je puno draža australska za koju vjerujem da će postići i komercijalni uspjeh izvan samog natjecanja. Nina je super predstavila Hrvatsku i ja bih, čak i što se tiče samog plasmana, bio zadovoljan. Jučer se Hrvati sigurno nisu morali crvenjeti od srama. Iznimno gotovo da i nije bilo loših pjesama što se sigurno ne događa tako često na Eurosongu. Lijepa večer i sjajna zabava. Tko bi rekao.

DU
Deleted user
09:58 15.05.2016.

Da je barem Sirija imala kakvu pjesmu na Euroviziji. Garant dva-tri milijuna glasova .

DU
Deleted user
09:55 15.05.2016.

Opet političke poruke ispred glazbe. Glazba je postala samo kulisa. Da smo znali, možda Mile Kekin sa svojom uspješnicom Ja nisam vaš,ili Bitorajac sa megahitom Mi Hrvati....uspjeh zagarantiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije