Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tretmani

Jake Gyllenhaal za uloge se priprema trčeći i skakučući

jake
Pixsell
19.05.2010.
u 20:57

- Psihički trening mi je fokusiranje. Što se tiče fizičke pripreme, tu svaki glumac ima vlastiti recept - kaže zgodni Jake.

Za ulogu u filmu "Princ od Perzije" glumac Jake Gyllenhaal morao je transformirati svoje tijelo, a to mu tvrdi, uoće nije bilo lako.

- Bilo je užasno teško! Biti glumac je užasno teško! Najteži dio je ostati u formi, odnosno biti plaćen da ostaneš u formi. Jadni glumci... - rekao je sarkastični Jake za People. Objasnio je na koji način on voli trenirati.

- Psihički trening mi je fokusiranje. Što se tiče fizičke pripreme, tu svaki glumac ima vlastiti recept. Dustin Hoffman recimo voli vježbe za tricepse, a ja trčanje i skakutanje. Zato na svoj način vježbam sve dok mi ramena ne izgledaju kao na filmskim plakatima - otkriva 29-godišnji glumac.   





Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije