Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne prašta lako

Jagger želi proslaviti 50 godina Stonesa bez Keitha Richardsa

keith richards
pixsell
12.09.2011.
u 08:21

Frontman Rolling Stonesa Richardsu nikako ne može oprostiti neugodnu istinu o Jaggerovu karakteru koju je ovaj napisao u svojoj autobiografiji.

Nakon što je Keith Richards u svojoj autobiografiji rječito i slikovito opisao taštinu i egocentričnost prijatelja Micka Jaggera, frontman Rolling Stonesa ne želi više čuti za  "prvu gitaru" svog benda. Naime, Mick je toliko ljutit na Keitha da planira proslaviti 50 godina Stonesa bez Richardsa.

Bend bi trebao zasvirati u londonskom klubu Marquee gdje je imao prvi nastup, no povrijeđeni Jagger u planove nije uključio svog kolegu Keitha. Još nije zaboravio da je Richards s čitateljima autobiografije podijelio informaciju da gospodin Jagger ima vrlo mali penis.

Osim toga Jagger je protekle godine udružio snage s glazbenicima poput Joss Stone, Davea Stewarta, Damiana Marleyja i AR Rahmana koji će mu pomoći u stvaranju novog albuma. Ostali članovi Stonesa već su čuli nekoliko novih pjesama, ali ne i Richards. No hladnokrvnog Keitha to sigurno ne dira previše.

Komentara 1

OD
ODzizsKrajst
09:02 12.09.2011.

Fenomenalna pismenost. Prije nego reagiraju lektori ako je koji još preživio, kopipejst: Osim toga mIck je protekle godien udružio snage s mladi glazbenicima poput Joss Stone, Davea Stewarta, Damiana Marleya and AR Rahmana koji će mu pomoći u stvaranju novogg albuma. Ostali članovi stonesa već su čuli nekoliko novih pjesama, ali ne i Richards. No hladnokrnog Keitha to sigurno ne dotiče previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije