Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peta emisija dore

Jacques i Žiga u polufinalu Dore, Severina u sado-mazo izdanju

dora
19.02.2011.
u 22:16

Severina je kao glavna gošća emisije otpjevala 'Štiklu' i publiku počastila malo provokativnijim izdanjem.

Zahvaljujući glasovima publike u polufinalnu emisiju Dore plasirali su se Jacques Houdek i međimuski pjevač Mirko Švenda Žiga. U sinoćnjem žiriju sjedile su Ivanka Boljkovac i Danijela Martinović, dok je glavna gošća emisije bila Severina koja svojim seksi stylingom nikog nije ostavila ravnodušnim.

-Ako nisi na Dori, nisi pjevač. Sviđa mi se ovaj novi koncept koji daje priliku mladim pjevačima da pokažu svoje talente publici, nadam se da nemaju tremu, a onome tko ode u Njemačku poručujem samo jedno, neka bude svoj, rekla je Severina koja je svojim nastupom i sado-mazo izgledom potpuno zasjenila natjecatelje.

 

Komentara 59

OB
-obrisani-
23:02 19.02.2011.

Ne gledam tv pa ne kužim ovaj članak. Odo ja.

ZM
zmaj5
23:03 19.02.2011.

Seve je dobra,ali to svi znamo i vidjeli smo,tak da ovo nije ništa novo

MA
malicki
09:51 20.02.2011.

možda bi severinin stilist htio objasnit sadomazo outfit u emisiji obiteljskog tipa, gdje se natjecatelji bore za odlazak na euroviziju, a dok izvodi folk pjesmu \"štikla\". mene bi to pojašnjenje baš zanimalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije