Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljen kreacijama udruge kamensko

Jacques Houdek: Oduvijek sam se divio poštenju i radišnosti tih divnih gospođa

jacques houdek
Foto: PR FOTO
1/3
26.03.2015.
u 13:28

Da će surađivati na medijskom spektaklu desetljeća, vjerojatno nisu mogli ni naslutiti protagonisti ove lijepe priče kada su tog silvestarskog jutra, sasvim slučajno, zajedno gostovali u najdugovječnijoj HRT-ovoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska

Popularni mentor showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske Jacques Houdek s posebnim ponosom odnedavno nosi kreacije gospođa iz udruge Kamensko koje su ga oduševile svojih duhom, hrabrošću i poštenjem. Suradnja je započela kada su jednom prilikom predsjednica udruge Kamensko, Đurđa Grozaj, i Jacques gostovali zajedno u jednoj emisiji. Odmah su kreativno kliknuli te se odlučili na suradnju, koju je Jacques spomenuo i u popularnom showu protekle subote.

– Gospođa Đurđa i ja, čekajući emisiju, ubrzo smo se sprijateljili i našli na istoj valnoj duljini. Kreativni sokovi nisu nam dali mira pa smo našu suradnju dogovorili u svega nekoliko minuta. Sjećam se jasno svakog njezina toplog pogleda i iskrene dobre namjere koju sam osjetio prilikom našeg prvog razgovora. Oduvijek sam s posebnom pažnjom pratio događaje vezane uz Kamensko i divio se hrabrosti, poštenju i radišnosti tih divnih gospođa kojima su neki okrutni sustav, pohlepa i lopovluk pokušali oduzeti dostojanstvo i obezvrijediti njihov rad, no one se nisu predale, nisu odustale i zato su u mojim očima i srcu velike pobjednice! – prepričava Jacques svoj prvi susret s gospođom Đurđom Grozaj, predsjednicom udruge Kamensko.

Jacques Houdek s veseljem je prihvatio suradnju, a gospođe su samo za njega odlučile izraditi šest kostima za live emisije showa The Voice. Prošlog je vikenda ugodno iznenadio crno-plavom kreacijom sa zlatnim obrubima koju je nosio u prvoj live emisiji. Raduje ga, kako kaže, da udruga daje priliku mladim školovanim ljudima, talentiranim kostimografima, kojima poseban izazov predstavlja kreirati za mentora najpopularnijeg showa u regiji.  

>>Jacques u prvoj live emisiji: Dino Dvornik bio bi ponosan na ovo!

>>The Voice – Koji vam je od ovih nastupa fantastične Nine Kraljić najbolji

Komentara 4

ZA
zampioivo
12:18 24.04.2015.

Ze zene zbog kasnjenja dviju placa zatrazile dtecaj akamendkog i dobile ga i tako na ulicu poslale 500 zena Tko im ke mentor tko oh nagovorio

QW
qwas33333
19:41 26.03.2015.

live emisija? šta to znači?

ZG
zgbuco
12:38 28.03.2015.

Svaka čast tim ženama i njihovim obiteljima kaj su prošli i kaj još prolaze. Bez obzira kaj im je ovaj lik dao nekaj posla, s obzirom na njegova nedavna ponašanja vezana uz HRT, bolje da im on ne pomaže u reklami. Ak mu budu nekaj htjele savjetovati, pokazal bu on svoje pravo lice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije