Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong

Jacques Houdek neće biti sretan mjestom koje je zauzeo na kladionicama

Jacques Houdek
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
15.03.2017.
u 12:51

Naš predstavnik, sudeći po kladionicama, nije favorit. Na kladionicama je zauzeo 26. mjesto, a prvi je predstavnik Italije

Od Eurosonga nas dijeli nešto manje od dva mjeseca, a na kladionicama se već pojavila lista favorita. Kladionice su se u nekim slučajevima bile dobar pokazatelj tko bi mogao biti u prvih pet, ali nekada su i ta predviđanja bila pogrešna.

Kako piše eurosong.hr na Eurosong kladionicama zasad vodi predstavnik Italije Francesco Gabbana i njegovu poziciju prema sadašnjim rezultatima mogla bi ugroziti samo Belgijka Blanche koja je ovih dana publici predstavila pjesmu  "City of Lights". 

Uz Italiju i Belgiju na kladionicama vodeće pozicije zasad imaju Švedska, Portugal i Australija. Naš predstavnik Jacques Houdek ne stoji dobro na kladionicama, zasad je na 26. mjestu. 

 

>>Poslušajte pjesmu s kojom Jacques ide na Eurosong i za koju kaže da je pjesma njegovog života

>>Dujmić: Jacques odlično pjeva, ali pjesma za Euroviziju treba drugog pjevača

Komentara 4

Avatar poljicanin
poljicanin
13:28 15.03.2017.

Ako dobije isti broj bodova koliko ima kila bit će vjerojatno zadovoljan...

HE
herojulice
13:21 15.03.2017.

Pa nema dosta mjesta za njega i za pjesmu.

DU
Deleted user
11:08 12.05.2017.

Zločasti, kaj sad velite? Umukli ste kao tri praščića? Žak je kralj!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije