Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDA ZABAVA

Jacksonova djeca družila se s "tetom" Elizabeth Taylor u luna parku

jackson
Pixsell
18.10.2009.
u 10:23

Iako se oporavlja od velikog operacijskog zahvata na srcu, 77-godišnja filmska legenda nije željela propustiti druženje s Michaelovom djecom.

Prizor koji je sinoć iznenadio posjetitelje zabavnog parka u Los Angelesu, sigurno bi usrećio i preminulog kralja popa. Dvoje starije djece Michaela Jacksona, Paris i Prince Michael prvi, posjetili su u subotu navečer park Universal Studios, a s njima u društvu bila je, ni više ni manje nego Elizabeth Taylor, najbolja prijateljica njihova oca.

Iako se oporavlja od velikog operacijskog zahvata na srcu, 77-godišnja filmska legenda nije željela propustiti druženje s Michaelovom djecom. Ipak, vožnju na brzom toboganu morala je odbiti pa je sa zemlje promatrala kako 11-godišnja Paris i godinu dana stariji Prince viču i dižu ruke u zrak. Djeci se vožnja na toboganu Jurassic Park toliko svidjela da su odmah po završetku otišli na još jednu.

Okruženi prijateljima i još nekim članovima obitelji, veseli trio obišao je još nekoliko vožnji prije nego je Elizabeth, koja je već nekoliko godina u invalidskim kolicima, u pratnji svojih pomagača otišla kući.

Uz fotografije iz luna parka koje je objavio britanski Daily Mail, kćer i oba sina slavnog glazbenika prije nekoliko su dana snimljena na putu na satove karatea što daje naslutiti da se Paris, Prince i najmlađi Blanket dobro oporavljaju od iznenadne očeve smrti i da uživaju u djetinjstvu. O Jacksonovim nasljednicima opet se brine i dadilja Grace Rwaramba kojoj je Michael nekoliko mjeseci prije smrti dao otkaz, međutim zbog velike povezanosti s njegovom djecom vratila se u obitelj nakon pjevačeve smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije