Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
holidays

J. Rozga sa svojim dvojnicama u novoj kolekciji ELFS-a

ELFS (1)
Foto: Mladen Šarić
1/7
02.05.2012.
u 10:52

Haljina je bila i ostala njihov glavni simbol ženstvenosti pa tako i ovaj put dominiraju uske i kratke haljine s raznovrsnim printovima poput kipa slobode, sladoleda, leptirića, konjića, papiga i prepoznatljivih ELFS-ovih logotipova.

Ostati vjeran svom prepoznatljivom modnom rukopisu, a opet biti progresivan i suvremen baš svaki put uspijeva modnom dvojcu ELFS. Nakon što su svoju posljednju  kolekciju prikazali na pisti ovosezonskog Cro A Portera, kolekcija pod nazivom Holidays dobila je i svoj vizualni identitet i modnu kampanju u kojoj je i ovaj put zablistala njihova muza pjevačica Jelena Rozga.

Haljina je bila i ostala njihov glavni simbol ženstvenosti pa tako i ovaj put dominiraju uske i kratke haljine s raznovrsnim printovima poput kipa slobode, sladoleda, leptirića, konjića, papiga i prepoznatljivih ELFS-ovih logotipova. Razmišljajući o ljetu i idealnom odmoru dizajniraju haljine prikladne kako za dan, tako i za noć.

Koloristički dizajneri ostaju vjerni šarenom spektru boja, a posebno se ističu boja lososa, peperminta, bež i bijela koja će zasigurno laskati ljetnom tenu dama koje će ih nositi.

Osim hit-haljina ljeta kolekciju prati i linija svečanih haljina od čipke sa zlatnim ili srebrenim zakovicama, uskog ili lepršavog kroja. Kolekcija Holidays upotpunjena je osnovnim komadima poput prozračnih tunika, kratkih minica, trenirki i majica ocrtanim šarenim graficizmom. Cijeli "look" zaokružen je torbama, a novost su i sunčane naočale s istaknutim ELFS-ovim logom.

Kao i svaki put dizajneri su osmislili i zanimljive muške majice s printom fotoaparata, hrvatskih simbola i popularnog pepsija.

Ključne riječi

Komentara 3

IP
info_punkt
10:49 03.05.2012.

interesantno, kako je nekim ljudima ambicija u životu biti dvojnica Jelene Rozge, Ave Karabatić ili Maje Morales...

CC
Chicago Chicago
11:20 03.05.2012.

03.05.2012. u 10:49h info_punkt je napisao/la: interesantno, kako je nekim ljudima ambicija u životu biti dvojnica Jelene Rozge, Ave Karabatić ili Maje Morales... -------------------------------------------------- A sto ti ima tu biti jasno,......neka ih, dobro svima.

PE
Pegaz
11:26 03.05.2012.

Jbt, zar zaista POSTOJE tuke koje zele biti dvojnice krestave Rozge?!?! Haahhahahahahahahahahah.....xD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije