Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši ljubavnik

"J. Aniston je zavodnica koja voli loše dečke i rijetko spava sama"

jennifer aniston
pixsell
05.05.2011.
u 09:00

- Upoznao sam je na filmskom setu gdje sam radio kao tehničar za osvjetljenje. Sama mi je prišla i doslovno me šarmirala u pet minuta, priznao je bivši dečko glumice Brian Bouma

Jennifer Aniston u medijima možda ima imidž usamljene bivše supruge Brada Pitta koja nikako da pronađe ljubav svog života i većinu slobodnog vremena dosađuje se u samoći, no njen bivši ljubavnik, filmski tehničar Brian Bouma, s kojim se kratko viđala 2008. tvrdi da je ta predodžba vrlo daleko od istine.

- Upoznali smo se na setu snimanja filma "Love Happens". Mi tehničari uglavnom nemamo nikakav kontakt s glumcima, no ona se sedam sati nakon što sam se pojavio na setu približila meni i šarmirala me doslovno u pet minuta. Bilo je nemoguće zaljubiti se u nju, oborila me s nogu, priznaje 40-godišnji Brian koji se s Aniston viđao nekoliko mjeseci, a onda je ona zaključila da je za nju previše dobar.

- Priča o njoj kao usamljenoj bivšoj supruzi nema veze sa stvarnim stanjem. Ta se žena uistinu zna zabavljati. Ljudi su nasjeli na veliku laž. Prekinuli smo jer su joj draži loši dečki,a mene je okarakterizirala kao prevelikog čistunca, kaže Bouma.

- Jennifer nije usamljena, divna je žena i jako pametna, zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije