Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiva

Izobličena Carla Bruni pokazala koliko je pretjerala s botoksom

carla bruni (1)
Foto: reuters
1/4
23.04.2012.
u 09:42

Prva dama Francuske na predsjedničkim je izborima ovog vikenda pokazala koliko se loše nosi sa starenjem. Postala je ovisna o tretmanima pomlađivanja koji su joj posve izobličili lice.

Nekad je svojom ljepotom na svjetskim modnim pistama muški spol ostavljala bez daha, no danas 44-godišnji bivši supermodel i prva dama Francuske Carla Bruni ljude šokira svojim izgledom. Na predsjedničkim izborima u Francuskoj ovog vikenda Carla je pokazala koliko je postala ovisna o botoksu.  O njezinu izobličenom licu brojni stručnjaci estetske kirurgije imaju isto mišljenje:

– Pogled na njeno lice govori da je više nego pretjerala s botoksom. Ovisna je o njemu! Izgleda umjetno, ne može se ni nasmijati. Izgleda poput vjeverice  – izjavio je poznati američki liječnik Ben Benham i dodao:

– Svi koji koriste previše botoksa izgledaju isto. Imaju izražene jagodice i mačje oči.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
10:23 23.04.2012.

u usporedbi sa starom slikom izgleda strašno.....potpuno deformirano.....

LO
loza
16:15 23.04.2012.

sva sreća što ja prirodno imam mačje oči i izbočene jagodice, uffff.:)

RO
rotten
18:45 23.04.2012.

prije ljepotica sad rugoba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije