Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak period

Iznenadna smrt šokirala je glumicu, a nekoliko tjedana kasnije suočila s novim lošim vijestima

Foto: Instagram
1/4
20.12.2020.
u 10:15

Asli je upozorila i kako virus napada sve te da može biti opasan i za ljude koji žive zdravim načinom života baš kao što živi i njezin suprug koji je aktivan sportaš, ali i nepušač.

Pandemija koronavirusa još uvijek ne jenjava, a svakim danom sve je više novozaraženih osoba u cijelom svijetu pa i onih koji su zbog Covida-19 izgubili živote. Među njima je i svekar turske glumice Asli Tangodan, koju je domaća publika pamti po ulozi u seriji 'Kismet'.

Foto: Instagram screenshot

Tužna vijest zadesila ih je prije par tjedna, a loš period zadesio ih je u vrijeme dok se još nisu opravili ni od prvotnog šoka. Naime, glumičin suprug Cahit Tan Yesilada, s kojim je u braku već sedam godina, hospitaliziran je zbog teških simptoma, a pozitivna je i cijela obitelj. Turski mediji pišu da su se svi zarazili na posljednjem ispraćaju svekra bez obzira na to što su se pridržavali epidemioloških mjera. Asli je upozorila i kako virus napada sve te da može biti opasan i za ljude koji žive zdravim načinom života baš kao što živi i njezin suprug koji je aktivan sportaš, ali i nepušač.

- Ljudi koji žive zdravim životom, bave se sportom jednako su pogođeni kao i svi ostali - kazala je glumica koja se nada da će se Cahit ipak izvući iz ove situacije.

Foto: Instagram screenshot

Nažalost virusu se nije mogao oduprijeti svekar Atam od kojeg se glumica oprostila prije nekoliko tjedana crno-bijelom fotografijom na društvenim mrežama.

- Dragi moj Atame, tvoje se mjesto u našim srcima svakodnevno produbljuje... S poštovanjem i zahvalnošću - poručila je neutješna glumica koja trenutno proživljava najteži period u svom životu.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije