Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htc cro a porter

Iznenađenje prve večeri Linea i pariški šik ‘Posljednjeg tanga’

cap (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/14
21.10.2011.
u 19:00

Njihova kolekcija Mafia Lady najlošija im je do sada jer crijevo-haljine i zlatni pištolji kao kopče pojasa jednostavno nisu dovoljni. Što ćemo modno zapamtiti od prvog dana Cro-a-Portera?

Nije lako pronaći ovojesenski HTC Cro-a-Porter. Kada stignete u Westgate, lutate po njemu poput “duha Hamletova oca” jer putokaza nema. Kada nađete infopult za novinare, ljubazno vas upute u podrum.

Rampa za kamione

Ulazite u mrkli mrak, nekoliko stotina ljudi odjednom, uske željezne stube jedini su put ka dnu. Tamo, na rampi za istovar robe iz kamiona, nalazi se pista i uistinu veliko gledalište. Temperatura je niža nego vani, dah vam se razaznaje na zraku koji ledi ljude. Tu lijepo cvokoćete i odgledate jednu reviju i tada podjednako mračan, naporan i gužvovit put na prvi kat, na nastavak modnog događanja. Ondje je vrlo mala pista i gledalište s kakvim se na modnoj manifestaciji koja se diči epitetom najbolje do sada još nismo sreli. Očito je recesija dobrano zgazila i modu. Svi to znamo i svi u tome živimo. Stoga je pravo pitanje čemu inzistirati na dvije piste, dva prostora, gubljenju vremena... Odgovor zna Viktor Drago.

A što smo vidjeli na pisti? Kristinu Šalinović, koja je nakon svjetskih modnih događaja nosila Arileo. Jelena Rozga nosila je ELFS, ali se dečki ovog puta nemaju čime pohvaliti. Njihova kolekcija Mafia Lady najlošija im je do sada jer crijevo-haljine i zlatni pištolji kao kopče pojasa jednostavno nisu dovoljni. Što ćemo modno zapamtiti od prvog dana Cro-a-Portera?

Maksi Etna Maar

Svakako kao i uvijek besprijekornog Pavlina u njegovoj viziji šumskih vila, ali i nadasve zanimljivu kolekciju Etna Maar, nastalu u suradnji s Krznom. Ako ste ove zime naumili nositi maksi dužine, ondje ih potražite. A ako ste obožavateljica krzna, pogledajte što pravi kreatorski nerv radi s dekonstrukcijom tog luksuznog materijala.

Iznenađenje večeri bila je kolekcija Linee Exclusive, dokaz da ova modna kuća krči posve nove putove, i to u ozračju Pariza. Jedan model doslovno nam je na pistu vratio Mariju Schneider u reinterpretaciji mode sedamdesetih i velikom crnom šeširu.

O da, bilo je i ovog puta raskošnih haljina, ali pozornost su privlačile “koktelke” od čipke sa strateški smještenim zipovima kao seksi dodatkom i naglaskom kolekcije. Prvi smo ih put vidjeli i kao izvrstan izbor za modnu svakodnevicu, a najviše ocjene zaslužuju za pokazane modele kaputa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije