Naslovnica Showbiz Estrada

Iznenada u 51. godini života preminula pjevačica poznatog srpskog benda

Još jedna vijest o smrti zavila je regionalnu rock scenu u crno. Naime, u 51. godini života iznenada je preminula članica benda Disciplin A Kitschme.
23. travnja 2019. u 14:56 12 komentara 12875 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Srpski bend Disciplin A Kitschme objavili su na svojoj Facebook stranici kako je iznenada u 51. godini života preminula dugogodišnja članica benda Marinka Đorđević - Manja. Dugi niz godina u rock bendu koji je obilježio srpsku scenu je bila prateći vokal Dušanu Kojiću Koji (57), a fanovi benda su u šoku.

SRETNI TATA Duško Ćurlić ponosno objavio fotografiju sa starijom kćeri Karlom

Beogradski bend osnovan je početkom 80-ih godina, a već gotovo 40 godina vladaju regijom kao jedna energična postava čiji se koncerti pamte. Publika ih je vjerno pratila diljem bivše države, a vjernost su im posebno poklanjali Beograđani i Zagrepčani.

SVAĐA NA TWITTERU Šešelj Trifunoviću poslao urnu sa skandaloznom porukom

U 2000-ima pridružila im se Marinka, nakon što se Kojić vratio iz Londona i grupa se vratila regionalnom tržištu. Od 2007. godine bila je stalni vokal uz Dušana Kojića.

Ovi glumci i voditelji su umrli na snimanju.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”