Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tehnička greška

Iznenađenje u Plesu sa zvijezdama: Nestalo struje u studiju

Ples sa zvijezdama
Foto: Instagram
1/3
12.05.2019.
u 23:52

Komičar Ivan Šarić uključio je live prijenos na svom Instagramu koji je pratilo više od 2000 obožavatelja. Nestanak struje natjecateljima nije smetao, a za to vrijeme gledatelji ispred malih ekrana imali su priliku gledati isječke iz prošlih emisija.

Ne baš ugodno iznenađenje zadesilo je večeras sudionike showa Ples sa zvijezdama kada je u studiju nestalo struje.

Kako pišu 24 sata, do tehničke greške došlo je nekoliko minuta prije nego što je žiri trebao odlučiti koji par će napustiti emisiju. 

Komičar Ivan Šarić uključio je live prijenos na svom Instagramu koji je pratilo više od 2000 obožavatelja.

Nestanak struje natjecateljima nije smetao, a za to vrijeme gledatelji ispred malih ekrana imali su priliku gledati isječke iz prošlih emisija.

Pogledajte i video vjenčanja Maje Šuput:

Ključne riječi

Komentara 3

AP
Anka partizanka
03:18 13.05.2019.

Neeeee, pa to ne moze biti...Taman kad covjek pomisli da ti je krenulo u zivotu, doznas da je u Plesu sa zvjezdama nestalo struje. Sta ti je zivot. Sve se preokrene u sekundi.

TH
thu
00:27 13.05.2019.

Ovaj cijeli "show" je jedna velika tehnička greška...

TO
toljaga22
06:25 13.05.2019.

sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije