Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE PJEVAČA OASISA

Izdaje solo album kako bi platio račune

liam gallagher
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/3
04.10.2016.
u 10:10

Gallagher se prije tri godine razveo od pjevačice Nicole Appleton, a u siječnju ove godine morao joj je platiti 5,5 milijuna funti (47,3 milijuna kuna) nakon što je završila brakorazvodna parnica. Osim toga, lani je presuđeno kako godišnje mora plaćati alimentaciju od 40 tisuća funti (344 tisuće kuna) Lizi Ghorbani, s kojom ima kćerkicu Gemmu.

Liam Gallagher (44), pjevač grupe Oasis, najavio je kako će snimiti solo album kako bi platio račune, ali i troškove skupe alimentacije, piše express. Gallagher se prije tri godine razveo od pjevačice Nicole Appleton, a u siječnju ove godine morao joj je platiti 5,5 milijuna funti (47,3 milijuna kuna) nakon što je završila brakorazvodna parnica.

Osim toga, lani je presuđeno kako godišnje mora plaćati alimentaciju od 40 tisuća funti (344 tisuće kuna) Lizi Ghorbani, s kojom ima kćerkicu Gemmu.  Gallagher je i otac 17-godišnjeg sina Lennona kojeg ima iz braka s Petsy Kensit, te 15-godišnjeg Genea iz braka s Appleton, te 18-godišnje kćerke Molly, čija je majka pjevačica Lisa Moorish.

Moguć je i povratak Oasisa

Govoreći na premijeri dokumentarca Supersonic o grupi Oasis, GallAgher je kazao kako su veliki troškovi koje mora plaćati za alimentacije najveći razlog što će iduće godine objaviti novi album.

Iako i dalje nije u najboljim odnosima s bratom Noelom, Liam je potvrdio kako je vrlo moguć i povratak grupe Oasis na svjetsku scenu.

>>Liam Gallagher se razvodi: Dosta mu je drame zbog navodne afere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije