Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokvaren ugođaj

Izbila tuča na koncertu Robbieja Williamsa na Wembleyju

'British singer Robbie Williams performs during the BRIT Awards, celebrating British pop music, at the O2 Arena in London February 20, 2013.   REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN  - Tags: ENTERTAINMENT) F
Reuters/PIXSELL
03.07.2013.
u 15:59

Dok je pjevač pjevao “Sin Sin Sin” nemir je zhvaćao sve više publike, a na kraju su se umiješali i zaštitari i izbacili neke obožavatelje van s koncerta, a sve je počelo zbog jednog prolivenog piva

Na koncertu mega zvijezde Robbieja Williamsa, koji 13. kolovoza nastupa i na stadionu Maksimiru u Zagrebu, izbila je gadna tuča pred sam kraj nastupa na londonskom Wembleyju. Kako to obično biva sve je započelo zbog guranja i jedne prolivenog piva i nije trebalo dugo da se dohvati nekoliko mladića koji su do tada uživali u nastupu.

Dok je Robbie pjevao svoj hit “Sin Sin Sin”, tuča u središtu stadiona poprimala je sve veći opseg i zahvaćala sve više publike, a u bitku su se uključile i neke obožavateljica. Nisu se smirili do intervencije zaštitara koji su nemirne i nasilne aktere izbacili s koncerta.

Sudeći po statusima na Twitteru onih koji su bili na londonskom spektaklu tuča im je pokvarila doživljaj i bacila sjenu na sam događaj. Nitko nikoga nije tužio i nema ozlijeđenih, ali svima je ostao gorak okus u ustima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije