Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOLK PARADA

Izazovna Slađa na otvorenju kluba publiku bacila u trans

slađa
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/9
14.03.2010.
u 19:39

Atraktivna Slađa u početku je u prvu redove privukla ženski dio publike, no kada se atmosfera rasplamsala u prvi su plan izbili raspoloženi dečki, koje je Slađa, što glasom, što stasom dovodila do delirija.

Slađana Petrušić u estradnim vodama poznatija kao Slađa na otvorenju novog bjelovarskog narodnjačkog okupljališta pojavila se oskudno odjevena, a svojim je vatrenim nastupom muški dio publike bacila u trans. Folk parada trajala je do ranih jutarnjih sati, jer naime novootvoreni bjelovarski narodnjački klub priskrbio je radnu dozvolu do čak 06 sati.

Atraktivna Slađa u početku je u prvu redove privukla ženski dio publike, no kada se atmosfera rasplamsala u prvi su plan izbili raspoloženi dečki, koje je Slađa, što glasom, što stasom dovodila do delirija. Posebice jer su joj ispod ultra kratke minice provirivale gaćice, a ispod raskopčane jakne i košulje, još uvijek (nakon tretmana mršavljenja i vježbanja u teretani) pozamašni dekolte. No, susretljiva Slađa prihvatila je igru i zagolicala maštu “postrojenom” prvom muškom redu. Mnogobrojne izlaske na pozornicu uz promjenu obleke Slađa je nadopunjavala narodnjačkim hitovima, ali i gostom Folkmanom s kojim je otpjevala nekoliko dueta.

- Prezadovoljni smo s prvom večeri, koja je pokazala kako su narodnjaci pobjedili rock. Naime, u ovom je prostoru bilo nekoliko pokušaja za ponudom različitih glazbenih sadržaja, a vrijeme je ipak pokazalo da je narodna i zabavna glazba primamljivija od rocka. Nadalje narodnjačka publika pokazala se i boljim potrošačima na šanku od rockera, stoga nije bilo dvojbe da će naša ponuda ići u tom smjeru. Uz narodnjačke pjevačke zvijezde u Gradnu će gostovati i zabavnjaci, a večeri će upotpunjavati i primjerice go-go plesačice. Uglavnom zabave i dobrog provoda neće nedostajati – poručuje Tihomir Megrle, vlasnih HR Grand caffea.

Dok će ljubitelji narodnjaka nedvojbeno doći na svoje, s druge strane iznova počinju noćne more stanara dijela Haulikove ulice, koji su vikendom pamtili besane noći za vrijeme dok je ranije klub bio otvoren. A hoće li i policija imati pune ruke posla kao u neka prošla vremena pokazati će vrijeme. Naime vlasnik jamči da je upravo najveću pažnju posvetio sigurnosti posjetitelja, unamljivanjem četiriju zaštitara, s obzirom da mu je poznato kako su prije u klubu incidenti bili učestala pojava.

Komentara 31

PT
ptica2
08:27 15.03.2010.

Možemo očekivati nove tučnjave i ubistva.

OB
-obrisani-
15:24 15.03.2010.

..a, jeli bilo i mrtvih ??

VZ
veki_zg
20:10 14.03.2010.

fuj !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije