Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo tijelo!

Izazovna Anamarija Asanović na fotki u toplesu otkriva tetovaže

Anamarija Asanović
Foto: Instagram
1/7
20.01.2014.
u 12:44

Uz tetovažu koja označava strane svijeta, a koju je Anamarija lani dala oslikati iznad lakta, dizajnerica je tetovirala i vješalicu, i to tik ispod grudi na rebrima.

Nije tajna da mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović voli tetovaže.

I to na neobičnim mjestima, o čemu svjedoči i fotografija koju je danas podijelila sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Instagram.

Uz fotku je napisala: "Only great minds can afford simple style".

Uz tetovažu koja označava strane svijeta, a koju je Anamarija lani dala oslikati iznad lakta, dizajnerica je tetovirala i vješalicu, i to tik ispod grudi na rebrima.

Da bi tetovaže došle do izražaja, Anamarija se skinula u toples pokazavši lijepo oblikovano tijelo.

>>Anamarija Asanović prekrasna u retro haljinici

>>Anamarija Asanović blista u novoj haljini iz svoje kolekcije

Komentara 6

DU
Deleted user
13:30 20.01.2014.

jedini izazov na fotki (i inace vezano uz doticnu curu) je pronaci ista atraktivno. forsiraju ju vecernji i jutarnji ali nicim to ne opravdava - ni izgledom ni radom, dajte bolje jos malo gole Zanamari :-)))

LO
lopti28
13:56 20.01.2014.

Ovu malu forsiraju mediji zbog poznatog oca.A mala nema nikakv talent u onome čime se bavi,a fizički nije čak ni prosjek nego ispod prosjeka. Ako je ona seksi onda sam ja Apolon.

NB
Navrnuti Bracanin
13:18 20.01.2014.

Ako vam je dotična izazovna volio bi vidit jednu koja po vašem kriteriju to nije :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije